Uppfyllde mina förväntningar vid bak av hällakakor
Har inte provat än. Väldigt tung.
Gräddar pizzadegen fantastiskt!
Suverän plåt bättre än så här kan man inte få pizzan i vanlig ugn.
Jag är väldigt nöjd! Passar ugnen perfekt. Älskar att den är så tjock!
Pizzorna blir perfekta. Funkar lika bra till brödbak.
plåten avger värmen lite för snabbt så mitt tyska bröd blir lite väl mörkt på undersidan - jag håller på att testa fortfarande...men för pizza är detta bara bra. bagarn
Jag bakar helst mitt surdegsbröd i en järngryta som ställs på bakplåten. Gryta och bakplåt värms upp i en timme. Därefter hamnar degen i grytan. Resultetatet blir mycket bra. Pizzabak direkt på plåten med ett bakplåtspapper emellan ger ett gott resultat. Vi låter plåten vara kvar längst ned i ugnen vid allt bak och all matlagning.