Stålplåt istället för Pizzasten Bakplåt 10 mm

Bakplåt 10 mm

1 049 kr
Finns i lager för omgående leverans.
Leveranstid ca 7-14 dagar
.
Leveranstid ca 7-14 dagar
Produktbeskrivning:

Efterlikna en professionell pizzaugn eller brödugn hemma med hjälp av din vanliga hushållsugn samt en massiv bakplåt i 10 mm stål.

Stål leder värme 15-30 gånger bättre än sten och den ackumulerade värmen och energin i stålet samt dess överlägsna värmeledningsförmåga ger en snabb gräddning och du får en perfekt gräddad pizza eller ett perfekt gräddat bröd.

Våra bakplåtar är tillverkade av vanligt svenskt kolstål. Bakplåten är i standardutförande 42 x 35 cm vilket gör att den passar i de flesta hushållsugnar. Har du en större ugn lägger du bara plåten på gallret.

Storleken och tjockleken på plåten ger en totalvikt på 11,6 kg. Detta gör att vår bakplåt kan ta upp mycket energi varpå man har nog med lagrad energi för att löpande baka pizza eller bröd utan uppehåll vid tex en fest till skillnad från en tunnare plåt.

Ge ditt bröd och dina pizzor rätt förutsättningar för ett perfekt resultat.


• Hantverksmässigt tillverkad av massivt stål i Sverige (Ilsbo)
• Extremt hållbar :)
• 42 cm x 35 cm x 1 cm - vikt på 11,6 kg
• Fungerar lika bra i en vanlig hushållsugn eller på din grill.




Artikelnummer:
WGRSBP10

Medelbetyg 5/5 baserat på 8 st röster.
2020-05-26
Har inte provat än. Väldigt tung.
2020-04-09 av
Gräddar pizzadegen fantastiskt!
2020-02-13 av
Suverän plåt bättre än så här kan man inte få pizzan i vanlig ugn.
2019-04-02 av
Jag är väldigt nöjd! Passar ugnen perfekt. Älskar att den är så tjock!
2018-09-22 av
Pizzorna blir perfekta. Funkar lika bra till brödbak.
2017-01-12 av
2017-01-12 av
plåten avger värmen lite för snabbt så mitt tyska bröd blir lite väl mörkt på undersidan - jag håller på att testa fortfarande...men för pizza är detta bara bra. bagarn
2016-12-09
Jag bakar helst mitt surdegsbröd i en järngryta som ställs på bakplåten. Gryta och bakplåt värms upp i en timme. Därefter hamnar degen i grytan. Resultetatet blir mycket bra. Pizzabak direkt på plåten med ett bakplåtspapper emellan ger ett gott resultat. Vi låter plåten vara kvar längst ned i ugnen vid allt bak och all matlagning.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information