Gör AW:n till en pizzafest med vår bakplåt!

Som ett litet tips från oss på Bakplåt, så vill vi rekommendera er att tills nästa AW eller middag hemma köpa er en bakplåt med pizzaspade.

 

 

 

Kontakta sedan närmaste pizzeria och beställ antal degar ni önskar ha samt ingredienser ni önskar. Det blir så mycket smidigare än att själva baka degen. Köp några extra degar då någon eller några kommer misslyckas med sina första försök och några kommer vilja ha såväl förrätts- som efterrättspizzor.

 

Sedan är det bara att baka! Kolla våra tidigare bloggar för tips om ni har någon med specialkost i sällskapet eller om ni är sugna på att skoja till det med exempelvis efterrättspizzor! Det kan dock vara klokt att börja med ”bara” lite vanligare varianter och enklare pizza. Gör det enkelt för er och börja standardmässigt. Det behöver inte bli ett så stort projekt.

 

Låt alla deltagare baka sina egna pizzor, det minimerar jobbet och får alla att känna sig delaktiga.

 

Vi garanterar att ni får en lyckad kväll där personalen eller sällskapet verkligen kommer närmare varandra. Just att ha en enkel aktivitet i samband med festligheterna gör allt så mycket roligare! Vi bakade 40 pizzor åt 25 personer med en ugn på 1,5 timme.

 

Förutom att ha trevligt bland vänner eller internt, så fungerar samma koncept gentemot partners eller som en gatufest. Vi har bland annat besökt andra arbetsplatser och bakat åt dem. Det fungerar givetvis även att bjuda in sina kunder till kontoret och bjuda dem på fräsch, hemlagad pizza. Det är ett väldigt enkelt, trevligt, relationsskapande och kostnadseffektivt sätt att underhålla sina partners. Gästerna kommer få något att prata om under lång tid framöver. Gör det därför gärna till en återkommande grej som ni alla ser fram mot med olika ”värdar” på jobbet. Säg en gång i kvartalet eller halvåret.

 

Ni sparar alltså pengar gentemot att gå ut och äta men har otroligt mycket roligare!

 

 

 

 

”Receptet” på en festlig pizzakväll

 

  • Handla specialingredienser i affär, allt går inte åt annars

  • Köp in snacks och dricka i lämpliga mängder

  • Ordna ett ”bakbord” då själva bakningen tar lite plats

  • Glöm inte att värma upp bakplåten någon timme i förväg

  • Ordna någon sidoaktivitet som tipsrunda, fotbollstittande på tv, spelkväll eller liknande

  • Försök få alla att delta även i städandet.... Det blir inte kul att komma till jobbet med ett kök i kaos

 

Produkter

Handla

Information